2011 m. gruodžio 4 d., sekmadienis

Vai vai

Vai vai vai tai tai. Penktadienio vakaras, kaip jau nebe pirmą kartą, bet gana per dažnai, buvo pasitiktas su kolegomis gurkšnojant visokio tipo gėrimus ir diskutuojant apie kalėdinius šventimus. Prievolę, kurią buvau primiršus - keistis dovanėlėmis - vėl teks prisiminti. Nors dovanų ir šventės tema ir verčia pamąstyti - Kelionė aplink pasaulį - visai nesinori sukti galvos dėl žmonių,  dėl kurių ir taip kasdien ji sukasi pakankamai intensyviai.
Dėkui Dievui, kad mielą žmogų išsitraukiau tai kelionės dovanai.
Gal kas man padės sugalvoti dovaną "kelionė aplink pasaulį"?

Šios dienos idėjos:
Ž.Vernas "Kelionė aplink pasaulį per 80 dienų"  - nu jau tikrai nuspėjama...

Dar gali būti  National Geographic prenumerata...keliauji po visur ant sofkutės.. solidus, įdomus žurnalas.

Dar gali būti mano kelionių foto albumėlis (tik tos nuotraukos, kur manęs nėra, žinoma). Bet ne menkas atstumas susidarytų...

2 komentarai:

  1. o gaublys netinka? irgi nuspėjama, bet man gaublių, kaip ir žemėlapių, nebūna per daug. mes draugei pirkom tokį žemėlapį - http://www.iwantoneofthose.com/my-scratch-map/index.html nutrini šalį, kurioje apsilankai.
    o bilietai į kokią nors parodą, keliaujančią po pasaulį? (aš taip norėjau Fridos parodą aplankyt, kai buvau berlyne, bet eilėj laukt būtų reikėję mažiausiai tris valandas), o mes nuotaikai būsimai dar suknutės ieškojom.
    o gražus pakabukas lagaminui? irgi tinkama, kai keliauji ir lauki oro uoste, kada atsiimsi savo lagaminą, ir bandai nesumaišyti. mačiau internetinėse parduotuvėse gražių tokių begalę.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Odeta! Pakabukas lagaminui -gera idėja. Beje, fridos parodoj Berlyne buvau pati, ir laukti ne taip baisiai ilgai teko :) Pamąstysiu..

    AtsakytiPanaikinti