2011 m. balandžio 27 d., trečiadienis

Supratimas

Paaiškėjo, kad savo šalies geriau nepalikti svarbiomis progomis.Anokia, žinoma, čia šalies šventė Velykos - pasirodo, lietuviai nešvenčia Velykų, kaip religinės šventės, tik kaip pavasario...kažin, kodėl tuos kiaušinius tada jau taip valgo..visai ne pavasariškas maistas.
Taigi, pirmą kartą gyvenime išvykus ne pas gimines per svarbią šventę, buvo kažkiek keista. Aišku, galvojau apie naminį mamos kumpį ir daužomus margučius, kurie tokie dailūs, tėtės marginti. Antai, teko misti itališkais makaronais, ledais. Nesiskundžiu, buvo labai skanu, tačiau saulės pritrūko ir namų ilgesio būta mažučio.
O štai, jau Zuokas iškart tvarką daro, net gražu žiūrėt, valo, tvarko, dirbti visus rimtai verčia, tiesiog įkvepia kasdieniams darbams.Ir viršvalandžiams.

Viena, kas neįkvepia - lietuviškos kainos parduotuvėje.Pabrangus pamėgtiems suomiškams traškučiams, ima neviltis. Kuro kaina, matyt, visiems daro įtaką.Teks grįžti prie bulvių ar košių, ir tuomet tikėtis sekančio trumpo nuskaidrėjimo - pabėgimo nuo realybės.

1 komentaras:

  1. "Teks grįžti prie bulvių ar košių" bet benzino pilti i masina neteks nustot... :))) Pastebejau, tu ne vieninteliai su tokiais keistais prioritetais :)

    AtsakytiPanaikinti